понеділок, 04 червня 2007 19:01

Складений фоторобот вбивці ставропольських студентів (ФОТО)
6

Бійку, в ході якої було убито двоє ставропольських студентів, зафіксували камери відеоспостереження, встановлені на ігровому клубі, який знаходиться біля місця події. На підставі отриманих даних вже складений фоторобот підозрюваного у вбивстві.

За словами першого заступника прокурора Ставропольського краю Сергія Дубровіна, його відомство не вважає, що мотивом вбивства стала міжнаціональна ворожнеча. Прокуратура, як заявив Дубровін, відпрацьовує чотири версії того, що відбулось.

Як повідомлялося раніше, в ніч на 3 червня в одне з відділень міліції міста поступило повідомлення про бійку біля будівлі Ставропольської державної медичної академії. Прибулі міліціонери виявили тіла двох студентів Ставропольського державного університету, що померли від ножових поранень. У зв"язку з їх загибеллю прокуратура порушила кримінальну справу по статті: "вбивство".

24 травня в Ставрополі відбулася масова бійка, в ході якої був убитий студент з Чечні. Зампрокурора Ставропольського краю заявив, що між собою вони ніяк не зв"язані, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Складений фоторобот вбивці ставропольських студентів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі