субота, 19 червня 2021 17:46

Скільки витратять на святкування 30-ї річниці Незалежності

Скільки витратять на святкування 30-ї річниці Незалежності
Понад 5 млрд грн планують витратити на святкування 30-річчя Незалежності. Фото: facebook.com

Кабінет міністрів планує витратити на святкування 30-ї річниці незалежності України 5 423,2 млн грн.

Про це йдеться у висновку Міністерства фінансів до розпорядження Кабміну.

У графі "Вартісна величина впливу на показники бюджетів" Мінфін зазначає, що реалізація всіх передбачених у розпорядженні заходів та відзначення 30-ї річниці потребуватиме коштів із державного та місцевих бюджетів в обсязі 5 423,2 млн грн, у тому числі додаткова потреба становитиме 840,5 млн грн, повідомляє "Економічна правда".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 24 серпня в Києві, Одесі й Дніпрі відбудеться великий військовий парад

"За результатами опрацювання зазначеної інформації додаткова потреба бюджетних коштів, необхідна для реалізації окремих заходів, включених до проєкту плану заходів, становить 1,6 млрд грн", - йдеться у документі.

У відомстві вважають, що до проєкту плану заходів мають бути включені лише заходи, що мають відповідне фінансове забезпечення. Водночас їхня реалізація має здійснюватися за рахунок і в межах видатків державного та місцевих бюджетів, а також за рахунок інших джерел фінансування, не заборонених законодавством.

Опублікували план заходів до 30-річчя Незалежності. Зокрема, на Хрещатику і майдані Незалежності 24 серпня відбудеться великий військовий парад з прольотом авіації в складі повітряної колони сил безпеки та оборони й збройних сил країн-партнерів.

Зараз ви читаєте новину «Скільки витратять на святкування 30-ї річниці Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі