пʼятниця, 17 серпня 2007 09:09

Скільки Тимошенко платить домогосподарці

За Києвом по Старо-Обухівській трасі дороговказ до санаторного комплексу "Жовтень". Під ним з півтора десятка будівельників-чоловіків і кілька жінок. Голосують.

— Ви не покажете, де дача Юлії Тимошенко? — запитуємо в них.

— Я вам приблизно покажу, — каже одна з жінок. — Моя знайома працює в будинку навпроти, а ви вже там у охрани розпитаєте, який із них її.

Кореспонденти "ГПУ" пропонують жінці під"їхати. Вона сідає, дякує, представляється Світланою. Потім зітхає:

— Так кожного дня добираюся. Багаті ж люди тут живуть, а пустити автобус для робочих не можуть. Буває, по дві години стоїмо — запізнюємося, хазяїва зляться. Сюди ж прості машини їздять рідко, а іномарки не зупиняються.

Їдемо до містечка "Срібна затока". Його утворюють 23 маєтки, серед яких Тимошенко та Ахметова. Світлана розповідає, що працює домогосподаркою в одному з елітних будинків.

— У нас хазяїва питають, чи маємо добросовісних, чистих, без шкідливих звичок і, головне — працьовитих жінок, — каже. — Ми їм радимо своїх знайомих. Отак і влаштовуються всі наші.

Жінкам платять по $400–500. В охороні чоловіки отримують найменше $300, якщо працюють добу через три. Повністю матеріал читайте тут.

Зараз ви читаєте новину «Скільки Тимошенко платить домогосподарці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі