вівторок, 04 березня 2008 09:05

Скарлетт Йоханссон виставила себе на аукціон (ФОТО)

Скарлетт Йоханссон пропонує всім бажаючим чоловікам провести з нею побачення. Зустріч із зіркою виставлена на одному з інтернет-аукціонів, а зібрані гроші підуть на добродійність - на користь міжнародної організації по боротьбі з бідністю Oxfam.

Той чоловік, який запропонує більше всього, зможе особисто зустрітися з 23-річною Скарлетт на прем"єрі її нового фільму He"s JustNot ThatInto You в Лос-Анджелесі в червні. На прийом з нагоди прем"єри щасливчик буде доставлений на лімузині. За бажанням він може узяти разом з собою друга, тоді побачення буде "на трьох".

Після показу картини Скарлетт, яка, з чуток, збирається зараз заміж за 31-річного актора Райана Рейнолдс, передасть переможцеві особисту написану уручну записку.

Дівчата в аукціоні, ставки в якому вже досягли 8 тис. доларів, брати участі не можуть, але для них є можливість "купити" собі актора Коліна Фірта на прем"єру мюзиклу MammaMia! у липні цього року, повідомляє SundayMirror.

Зараз ви читаєте новину «Скарлетт Йоханссон виставила себе на аукціон (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі