пʼятниця, 25 вересня 2009 11:39

Скарлет Йохансон погодилася на пропозицію маловідомого гітариста (ФОТО)

35-річний гітарист із Нью-Джерсі Піт Йорн переконав одну з найсексуальніших актрис Голлівуду Скарлет Йохансон у її вмінні гарно співати, після того, як "йому наснився незвичний сон". В результаті записується альбом пісень під назвою "Розрив" ("Break Up").

Піт і Скарлет заспівають на кшталт пісні Сержа Гінзбура і Бріджит Бардо.

"Уявіть собі, це буде запис, з ефектом "Він каже, вона каже", говорить Йохансон. За словами акторки, вони не переспівують старі записи, а створюють повністю самостійний альбом.

На думку виконавців, альбом виходить гарним.

"Це найщасливіший мій запис," каже музикант і автор пісень Піт, який вже записав чотири альбоми сольної музики кантрі. "На відміну від інших, він не буде засмучувати людей. Кожного разу його приємно слухати, і ми зі Скарлет від нього весь час усміхаємося".

За словами визнаної красуні, Піт навчив її співати під гітару, і в неї одразу стало виходити, - вона почала співати про "вмираючі стосунки", відчуваючи від цього задоволення.

"Нам пощастило, що вона показала талант співачки", каже партнер Йохансон.

На відміну від голлівудських зірок, які взялися на музичну кар"єру, наприклад , Ліндсі Лохан і Джульєтта Льюіс, для музичних вправ, за її зізнанням, Йохансон "не докладала надмірних зусиль".

Gazeta.Ua за матеріалом DailyMail

Зараз ви читаєте новину «Скарлет Йохансон погодилася на пропозицію маловідомого гітариста (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі