четвер, 11 липня 2019 02:59

Скандальний фільм про Донбас покажуть на каналі Медведчука

Скандальний фільм про Донбас покажуть на каналі Медведчука
Режисер Олівер Стоун відомий прихильністю до лідерів-диктаторів та антиамериканськими поглядами.

Скандальний фільм про Україну покажуть на каналі Медведчука

Документальну стрічку "Відкриваючи Україну" американського режисера Олівера Стоуна покажуть на одному з українських телеканалів.

"Це розповідь Стоуна про події в Україні устами президента РФ Путіна та його кума Віктора Медведчука. Судячи з добору протагоністів, наратив фільму очевидний: "2014 року на Майдані був державний заколот за підтримки агентів ЦРУ, що спричинило громадянський конфлікт на проросійському Донбасі", - повідомляє "Радіо Свобода".

Допрем'єрний показ стрічки пройшов 4 липня на міжнародному, але маловідомому кінофестивалі у місті Таорміна на Сицилії (Італія). Італійська національна преса майже проігнорувала презентацію - коротка новина про захід з'явилась на шпальтах деяких сицилійських видань.

"Олівер Стоун давно відомий прихильністю до лідерів-диктаторів та антиамериканськими поглядами у своїй кінотворчості. Те, що він представив на фестивалі у курортному місті Таорміна - лише частина документального кінопроекту, який буде готовий до кінця літа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дубль 2. Власник NewsOne заявив, що телеміст з Росією буде

Потім стрічку "Відкриваючи Україну" планують показати у чотирьох серіях на українському телебаченні, інформує місцева преса, цитуючи Олівера Стоуна", - пише "Радіо Свобода".

Транслюватимуть фільм на телеканалі "112 Україна" всередині літа - 13 чи 16 липня (за різними анонсами).

У 2017 році Олівер Стоун зняв чотирисерійний фільм "Інтерв'ю з Путіним", де російський президент озвучив своє бачення багатьох подій, зокрема щодо війни у Грузії та Україні, ставлення до НАТО й багато іншого.

Зараз ви читаєте новину «Скандальний фільм про Донбас покажуть на каналі Медведчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі