пʼятниця, 13 березня 2015 11:01

Скайп-конференція по Донбасу може не відбутися - джерело

Скайп-конференція по Донбасу може не відбутися - джерело
Фото: obozrevatel.com

Запланована на п'ятницю скайп-конференція Контактної групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі з представниками так званих ДНР і ЛНР може не відбутися з вини сепаратистів. Про це повідомило джерело, близьке до Контактної групи.

"Небажання Дениса Пушиліна (представник т.зв. ДНР - ред.) провести скайп-конференцію ставить під удар реалізацію Мінських домовленостей щодо припинення вогню і відведення важкої техніки від лінії зіткнення", - сказав співрозмовник агентства.

Під час конференції передбачалося обговорити хід виконання всього комплексу домовленостей, насамперед, припинення вогню, відведення важких озброєнь та звільнення полонених.

Як відомо, Пушилін заявив, що мінські домовленості будуть зірвані, якщо Верховна Рада України до 14 березня не визначить перелік районів Донбасу, на які поширюється особливий порядок місцевого самоврядування.

Зараз ви читаєте новину «Скайп-конференція по Донбасу може не відбутися - джерело». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі