неділя, 31 жовтня 2010 17:02

Ситий виборець "голодував" за правду під сільрадою на Рівненщині

Автор: Андрій Матвіїв , gazeta.ua
 
У селі Здовбиця Здолбунівського району Рівненської області зранку протестував місцевий Олександр Коновалюк. Сивий чоловік перев'язав собі голову білою ганчіркою. У руках тримав плакат, що наштрикнув на дві гілки - "Проти свавілля і безчинства голови сільради Боярчука та землевпорядника Лаврова". Усім перехожим заявляв, що демонстративно голодує.

Спочатку Коновалюк прийшов у виборчу дільницю в сільраді. Однак там його акції не зрозуміли і попросили не заважати та йти геть. Коли голодувальник почав опиратися, членам комісії довелося звернутися до міліціонера.

На вулиці Олександр Коновалюк простояв під вікнами сільради ще 40 хвилин. Чекав, коли приїде хтось із журналістів.  

Чоловік пояснює, що виступає проти діючого голови Юрія Боярчука, який знову балотується. Вимагає, щоб його кандидатуру зняли з виборів.

"Я сюди прийшов, бо хочу справедливості. Він пустив водопроводну трубу біля моєї хати. У серпні мені затопило города й подвір'я, двох сусідів теж підмочило. Так їм він збитки частково  компенсував, а мені – ні. Наробив мені ущербу на 18 тисяч", - бідкається селянин.   

Обурений чоловік постояв біля дільниці і пішов додому. Односельчани не звертали на нього уваги і мовчки йшли голосувати.    

"Добре, хоч хуліганити не став. Старша людина, а таке виробляє", - кажуть на виборчій дільниці. У Здовбиці голосують на трьох пунктах – у клубі, в сільраді та у школі.

"Він і до нас заходив. Але хіба можна його голодування сприймати всерйоз?" - дивуються у ТВК. – Прийшов з хати ситий, поголодував півгодини. Щойно поїхало телебачення, як уже забрався до хати, будучи ще не крепко голодний"       

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Ситий виборець "голодував" за правду під сільрадою на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі