понеділок, 04 жовтня 2010 13:54

Шість уболівальників "Шахтаря" загинули після матчу з "Динамо" (ФОТО)
5

4 жовтня, в 1.15. в Донецькій області в дорожньо-транспортній пригоді загинуло шестеро футбольних уболівальників. Всі жертви - чоловіки в віці від 25 до 62 років, які поверталися додому з матчу "Шахтар" - "Динамо". Про це Gazeta.ua повідомило власне джерело в правоохоронних органах.

Аварія трапилася на 674 км автодороги "Київ-Харків-Довжанський" на ділянці в районі с. Селезнівка. За даними управління ДАІ в Донецькій області, в мікроавтобусі, який потрапив у ДТП, знаходилися жителі міст Сватово та Сєвєродонецька Луганської області.

Автобус Mersedes, який не був рейсовим, прямував з Донецька до міста Сватово. За попередньою інформацією, 50-річний водій мікроавтобуса відволікся і на значній швидкості "наздогнав" МАЗ, що йшов перед ним в попутному напрямку. Удар припав на передню праву сторону автобуса, повідомляють у прес-службі УДАІ Донецької області.

Сам винуватець у важкому стані доставлений в лікарню. Разом з ним ще 12 пасажирів перебувають у лікарнях найближчого міста Слов"янська. Мікроавтобус належить приватному підприємцю, жителю Свердловська Луганської області, який має ліцензію.

Фото: прес-служба ДАЇ Донецької області

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Шість уболівальників "Шахтаря" загинули після матчу з "Динамо" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі