четвер, 13 березня 2008 08:47

Шість покинутих кавалерів Олени Корікової (ФОТО)
6

Актриса Олена Корікова, на відміну від своїх телегероїнь, в житті сама кидає чоловіків.

Одній з найефектніших учасниць шоу "Цирк з зірками" і "Дві зірки" постійно дістаються ролі жінок, кинутих чоловіками. У реальному ж житті Олена давно здобувала собі славу дівчини, яка сама рішуче кидає всіх кавалерів.

Можливо, всьому провиною її зворушлива і беззахисна зовнішність. У серіалі "Бідна Настя", що зробив Корікову зіркою, її героїня страждає від нерозділеного кохання. Тіну - героїню Олени в новому серіалі СТС "Чемпіон" - залишає близька людина.

Проте в особистому житті самої 35-річної актриси справи йдуть інакше: на її рахунку вже декілька розбитих сердець, багато з яких належить відомим і заможним чоловікам:

Марат Сафін

Роман із завидним женихом Маратом Сафіним виявився недовгим.

Втім, тут все залежало не тільки від самої актриси. Мама відомого тенісиста чогось була проти того, щоб з її сином була жінка старша за нього. Але ні Марат, ні Олена не збиралися будувати спільне життя, їм було просто добре разом.

Сафін, опиняючись в Москві, використовував будь-яку хвилину, щоб зустрітися з Оленою. Він приїжджав навіть на зйомки шоу "Цирк з зірками", де блищала актриса.

Андрій Малахов

В цей же час до ніг Олени ліг і популярний телеведучий Андрій Малахов.

Він мав почуття до Корікової ще задовго до цього, а розлучившись з бізнес-леді Мариною Кузьміной, з головою занурився в нові стосунки. Втім, актриса не поспішала відповідати взаємністю. Вона приймала знаки уваги Андрія і його подарунки, познайомила його з мамою і сином, дозволяла відвідувати її на зйомках... Але коли Малахов нарешті зважився зробити їй пропозицію (він хотів зробити це під час церемонії ТЕФІ і тут же вручити їй обручку), Олена відповіла відмовою.

З горя телеведучий віддав куплену заздалегідь обручку з діамантом своїй вірній подрузі Ксюші Собчак.

Михайло Мамаєв

Одним з перших перед чарами блондинки не встояв "гардемарин" Михайло Мамаєв.

Зустрівшись з нею на кінофестивалі "Кінотавр" в Сочі, актор втратив голову. Що він тільки не робив, щоб прихилити до себе неприступну з вигляду красуню!

Але у відповідь на всі компліменти Мамаєва Корікова лише натягнуто посміхалася. Тут же, в Сочі, мініатюрна актриса віддала перевагу над ним мужньому красеневі, організаторові турніру з тенісу серед зірок Едуарду Субочу.

Едуард Субоч

Саме при ньому Олена зважилася загоряти топлес на напівпорожньому пляжі. Вони усамітнювалися в VIP-зоні і насолоджувалися морем, сонцем і один одним.

У цей же вечір окрилений Едуард купив своїй супутниці відро троянд, влаштував вечерю, яка плавно перетекла в номер в готелі "Перлина".

Із закриттям "Кінотавру" завершився і цей курортний роман.

Втім, попереду Олену чекали нові пригоди. На зйомках серіалу "Право на любов" її партнером став красень актор Андрій Чернишов. Члени знімальної групи відразу зашептали про службовий роман, тим більше що парочку нерідко бачили в київських кафешках.

Максим Осадчий

Відносини з оператором Максом Осадчим були найдовшими і міцнішими в житті красуні актриси. Громадянський шлюб з ним тривав близько восьми років.

Сина "бідної Насті" Арсенія Макс виховував як рідного. Завдяки Осадчому і його зв"язкам Олена отримувала багато цікавих пропозицій - зйомки в кліпах і рекламних роликах, ролі в кіно. На якийсь час подружжя виїжджало в США, але там їхнє життя не склалося, і Олена з Максом повернулися до Москви. Незабаром Корікова отримала пропозицію, яка перевернула її особисте і професійне життя, - зіграти головну роль в гучному серіалі "Бідна Настя".

Сімейне щастя актриси, на жаль, не пройшло випробування славою - Олена пішла від чоловіка.

Осадчий, для якого Корікова була головною жінкою в житті, дуже важко переживав розставання, чого не можна було сказати про Олену. Вона з легкістю відкрила нову сторіночку в житті, де не було місця серйозним і довгим відносинам.

Ігор Герц

Цілком можливо, що з власником великого автосалону Ігорем Герцем Корікова і побудує своє щастя.

Свої відносини пара не афішує, але проте відомо, що у них все серйозно. У дружній компанії Олена навіть обмовилася, що відчуває до бізнесмена глибокі почуття.

Ігор же свою любов доводить дорогими подарунками: він подарував своїй коханій дороге авто, а через певний час зняв для неї будинок на Рубльовці. Твой день.

Зараз ви читаєте новину «Шість покинутих кавалерів Олени Корікової (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі