вівторок, 29 жовтня 2013 06:27

Сирійські хакери зламали акаунти Обами в Twitter і Facebook

Сирійські хакери зламали акаунти Обами в Twitter і Facebook
Фото: @BarackObama / Twitter

Хакери "Сирійської електронної армії" (SEA) оголосили про злом акаунтів президента США Барака Обами в Twitter і на Facebook, а також сайту його передвиборної кампанії, повідомляє Techworm у понеділок, 28 жовтня.

У повідомленняx, розміщених в акаунтах Обами , після втручання хакерів короткі посилання стали вести на сайт "Сирійської електронної армії". За цими посиланнями відкривалися відеоролики, "що розповідають правду про Сирію". На момент написання замітки посилання на сторінках Обами в соцмережах вже були виправлені.

Крім того , хакерам вдалося зламати на сайті виборчої кампанії Обами розділ по збору пожертвувань, який зараз не використовується. На сторінці, яка містить форму з перерахування коштів, з'явився напис "Зламано SEA". Робота сайту також вже відновлена.

Також представники "Сирійської електронної армії" заявили в інтерв'ю техноблогу Mashable , що їм вдалося отримати доступ до акаунту електронної пошти , пов'язаному з виборчою кампанією Обами. Як доказ був пред'явлений скріншот сторінки вхідних листів в цьому акаунті, позначений логотипом SEA ,
"Сирійська електронна армія"  яка заявляє про підтримку президента Сирії Башара Асада і виступає проти іноземного втручання в сирійський конфлікт, вперше заявила про своє існування навесні 2011 року.

З того моменту "Сирійська електронна армія" здійснила ряд успішних хакерських атак на сайти телеканалів BBC і CNN, газет Financial Times і The New York Times, а також правозахисної організації Human Rights Watch. Крім того, хакери з цього угрупування зламали доменний регістр соціальній мережі Twitter.

Зараз ви читаєте новину «Сирійські хакери зламали акаунти Обами в Twitter і Facebook». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі