вівторок, 07 листопада 2017 08:12

Сину Авакова замість електронного дадуть "живий браслет"

Сину Авакова замість електронного дадуть "живий браслет"
У випадку якщо синові міністра МВС Олександру Авакову не вдасться знайти електронний браслет стеження, гаджет замінить дільничний. Фото - УНІАН

У випадку якщо синові міністра МВС Олександру Авакову не вдасться знайти електронний браслет стеження, гаджет замінить дільничний.

"Ситуації, коли електронних браслетів бракує, трапляються часто-густо. Якщо людину треба відпустити під домашній арешт з СІЗО, то його ставлять на облік в районний відділ поліції за місцем проживання. У такому разі роль браслета виконує дільничний, - підкреслив майор поліції Віктор Васильєв, пише "КП в Україні".

Дільничний, згідно інструкції, повинен буде приходити 3-4 рази в день в різний час і перевіряти наявність свого підопічного за вказаною адресою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аваков видав книгу

"У системі публічних закупівель ProZorro 7 листопада пройдуть відкриті торги по закупівлі 500 електронних браслетів, 54 комплектів активації і серверного устаткування з програмним забезпеченням вартістю 38 млн гривен", - розповіли в нацполиции.

Електронні браслети і додаткове устаткування до них повинні будуть доставити в Київ до 20 грудня 2017 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Це політичний тиск на батька - Аваков-молодший

31 жовтня детективами Національного антикорупційного бюро України був затриманий син Арсена Авакова Олександр, якого підозрюють в розтраті більше 14 млн грн при закупівлі рюкзаків для потреб МВС. Увечері 1 листопада суд відпустив Олександра Авакова під особисте зобов'язання.

Зараз ви читаєте новину «Сину Авакова замість електронного дадуть "живий браслет"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі