пʼятниця, 30 грудня 2022 14:50

Синоптикиня здивувала прогнозом на 31 грудня та 1 січня
3

В Україні 31 грудня температура повітря становитиме +4...9°С, у Криму потеплішає до +12°С, а на північному сході буде у межах +1...4°С.

Температура 1 січня на 4–8 градусів буде вище завтрашньої. Дуже тепла погода очікується, повідомила 30 грудня синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

"Деталь важлива: вітер очікується днями, як весняний, поривчастий. Опадів істотних 31 грудня – 1 січня в Україні не буде. Нюанси – як вдасться десь знайти нормальний зв'язок, одразу напишу", – ідеться в повідомленні.

Опадів істотних 31 грудня-1 січня в Україні не очікується
Фото: meteopost.com
Опадів істотних 31 грудня-1 січня в Україні не очікується
Опадів істотних 31 грудня-1 січня в Україні не очікується

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погода ще здивує: синоптикиня оновила прогноз до кінця року

У Києві також буде тепло: завтра до +7°С, а 1 січня до +12°С.

"Щоб якісь серйозні опади у столиці, то це навряд. Ще подивлюсь. Сподіваюсь, із температурною шкалою розберетесь. Новорічна погода хоче обняти нас, як може – приємним атмосферним теплом", – додала Діденко.

Погода в Україні на різдвяно-новорічні свята буде така ж, як і торік – без великих морозів, малосніжна, здебільшого тепла, з дощами, повідомив народний синоптик Станіслав Щедрін. Загалом цьогорічна зима не повинна бути занадто холодна. Сильних морозів не буде, як минулої та позаминулої зими, сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Синоптикиня здивувала прогнозом на 31 грудня та 1 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі