пʼятниця, 05 квітня 2024 13:20

Синоптикиня порадувала прогнозом на вихідні

Синоптикиня порадувала прогнозом на вихідні
У Києві в суботу пройде дощ, місцями з грозою. Фото: pixabay.com

6 квітня пройдуть короткочасні дощі, прогримлять часом і грози - на півночі, заході та в центральних областях. У південній частині та на сході - без істотних опадів.

Температура повітря протягом дня в більшості областей України становитиме +14...19℃, повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

"Ці квітневі вихідні - самі, як весняні квіточки. Тепло прибуватиме після невеликого похолодання, періодичні дощі додаватимуть сміливості піднімати голівки квітам і цвіту на деревах, вітер стихне, сонця побільшає, грози нагадають, що таки - весна, словом, вихідні будуть синоптично хорошими", - заявила вона.

Дощі 7 квітня поступово зсунуться на південну частину України, східні області. Затримаються в неділю вранці на Черкащині, Дніпропетровщині та Полтавщині. У західних областях, північних та більшості центральних у неділю буде сонячно. Протягом дня повсюди від +16℃ до +22℃.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики оновили прогноз на п'ятницю

У Києві в суботу пройде дощ, місцями з грозою. Більша ймовірність опадів у другій половині дня.

У неділю в столиці дощ затримається вночі та вранці, а вдень 7 квітня опади припиняться і небо проясниться.

Температура повітря вихідними в Києві буде в межах +15...17℃. Можна планувати все на відкритому повітрі.

Початок наступного тижня подарує розкішну погоду - сухо, сонячно та +20...24℃.

7 квітня пил з Африки знову досягне північно-західної частини України. Наступними вихідними, 6 і 7 квітня, до Європи знову прийде тепле повітря з півночі Африки з дрібним пилом із Сахари, повідомляє французьке видання BFMTV.

Зараз ви читаєте новину «Синоптикиня порадувала прогнозом на вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі