пʼятниця, 10 листопада 2017 08:11

Синоптики попереджають про густий туман і видимість у 50 метрів

Синоптики попереджають про густий туман і видимість у 50 метрів
10 листопада в Києві очікується туман, видимість 200-500 метрів. Фото: fakty.ictv

10 листопада в Києві буде туман. Видимість скоротиться до 50 метрів.

"Якщо негода застала вас за кермом автомобіля, необхідно дотримуватися основних рекомендацій: потрібно дотримуватися швидкісного режиму, дистанції та відмовитися від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій, не забувайте включити габаритні вогні або протитуманні ліхтарі; при зупинці включити аварійну світлову сигналізацію ", - повідомляє Київська служба порятунку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельний туман: добірка ДТП

Синоптик Наталія Діденко написала в соцмережі, що невеликі дощі можливі в західних областях, в північних та Вінницькій області. Температура повітря в п'ятницю +4 ... + 8, на півдні та заході України +7 ... + 13 градусів.

"Саме вони, тумани, і завтра будуть плавати України. І видимість вже буде знижуватися не просто до 300-500 метрів, а до 50-ти, або й до" за туманом нічого не видно". Тому не забувайте включати фари, автомобілісти, велосипедисти, мотоциклісти і інші рухливі дорожні об'єкти. Пішоходи! Включайте особливу обережність", - попередила вона.

У вихідні, 11-12 листопада, практично на всій території України очікують дощі. Однак у неділю на південь прийде майже бабине літо.

Зараз ви читаєте новину «Синоптики попереджають про густий туман і видимість у 50 метрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі