субота, 21 листопада 2015 09:57

Синоптики пообіцяли, що після вихідних дощів буде менше

Синоптики пообіцяли, що після вихідних дощів буде менше

У суботу та неділю (21 і 22 листопада), практично по всій Україні йтимуть дощі. Лише в Криму та на півдні буде сухо. У той же час, в Івано-Франківській області може піти мокрий сніг. Вдень стовпчики термометра не піднімуться вище +5°С на Заході, до +11°С на Сході та до +16...+17°С на Півдні та в Криму.

За даними Укргідрометцентру, в неділю, 22 листопада, дощами затягне і Південь. Мокрий сніг знову "світить" Івано-Франківщині.

У понеділок, 23 листопада у більшості регіонів буде сухо. Лише на Рівненщині, Волині та в Криму – мокрий сніг із дощем. А увесь Схід затягне дощами. Денна температура становитиме від +2...+4°С на Заході до +13...+15° на Сході, Півдні та Криму.

Вівторок, 24 листопада, обіцяє бути без опадів на Заході, Півночі та частині Центральної України. На Полтавщині, Черкащині, Кіровоградщині, Миколаївщині, Одещині – мокрий сніг із дощем. На Сході та в Криму - дощі. На Заході в цей день буде +1...+3°С, на Сході та Півдні – +5...+9°С, у Криму – до +12...+14°С.

У середу, 25 листопада, дощитиме лише на Сході та в Криму. Синоптики прогнозують у цих регіонах мокрий сніг. На решті території – без опадів.

Зараз ви читаєте новину «Синоптики пообіцяли, що після вихідних дощів буде менше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі