середа, 28 січня 2009 11:51

Синоптики обіцяють українцям холодну і вологу погоду

У другій половині тижня в Україні очікується пониження температури повітря, а також опади у вигляді дощу зі снігом. Місцями туман, на дорогах ожеледь. На півдні і сході держави пориви вітру до 15-20 м/с. Середньодобова температура - від -3 до 2 вище нуля вночі і 0-5 градусів вдень.

У Києві завтра -3 - 2 градуси вночі, 0-5 вдень, очікується дощ зі снігом, місцями туман. У п"ятницю мокрий сніг, туман. Вночі -5 - 0, вдень -3 - 2 градуси тепла. У суботу можливий сніг. Вночі -8/-3, денна температура - від -5 до 0 градусів. У Київській області завтра очікується дощ зі снігом, місцями туман. Температура - від -3 до 2 градусів вночі, 0-5 градусів в денний час доби. Вітер східний з переходом в північний, 5м/с. На дорогах ожеледь.

На сході в четвер -2 - 3 вночі, вдень 1-6 градусів. Істотних опадів не очікується. Місцями туман. У п"ятницю вночі -5 - 0 градусів, денна температура -3 - 2 градуси. Пройде дощ зі снігом, туман. У суботу синоптики прогнозують мокрий сніг. Температура -5 - 0 градусів вночі, -5 - 0 градусів вдень. Вітер східний, північно-східний, 5м/с. Місцями пориви до 15-20 м/с. На дорогах ожеледь.

На заході завтра вночі 1-6 градусів, вдень 3-8 тепла, очікується дощ зі снігом, туман. У п"ятницю синоптики також прогнозують дощ зі снігом, місцями туман. Температура повітря вночі - близько -3 - 2 градусів, вдень 0-5 градусів зі знаком плюс. У суботу вночі температура повітря становитиме -5 - 0 градусів. Вдень близько -3 - 2 градусів, очікується сніг. Вітер східний з переходом в північний, 5м/с. Ожеледь.

У південних регіонах 29 січня синоптики прогнозують 1-6 градусів вночі, 7-12 зі знаком плюс вдень. Очікується дощова погода, місцями туман. У п"ятницю вночі - близько 0-5 градусів, денна температура 3-8 градусів тепла, пройде дощ зі снігом, туман. У суботу пройде дощ, дощ з мокрим снігом. Вночі близько 0-5 градусів, вдень 1-6 тепла. Вітер східний, північно-східний, 5м/с. Місцями пориви до 15-20 м/с.

У центральних регіонах найближчої ночі 0-5, вдень 1-6 градусів. Мокрий сніг, туман. У п"ятницю також пройде мокрий сніг. Вночі близько -3 - 2 градусів, вдень температура складе до -3 - 2 градусів. У суботу синоптики чекають сніг. Вночі градусники покажуть близько -7/-2 градусів, денна температура повітря становитиме -5 - 0 градусів. Вітер східний з переходом в північний, 5м/с. На дорогах ожеледь, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Синоптики обіцяють українцям холодну і вологу погоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі