вівторок, 20 жовтня 2020 12:36

Синоптик спрогнозувала, коли чекати потепління

Синоптик спрогнозувала, коли чекати потепління
21 жовтня повітря буде сухим і холодним. Фото: pixabay

Суха і холодна погода буде в Україні у середу, 21 жовтня.

Вже в четвер очікується потепління, повідомила синоптикиня Наталка Діденко на сторінці у Facebook.

21 жовтня вночі очікується в Україні +1...6°C, в Карпатах до -0...3°C, а на півдні +6...10°C. Вдень потеплішає до +10...15°C.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Землю накриє найпотужніша магнітна буря року

Опади завтра малоймовірні, лише в Чернігівській і Сумській областях місцями пройдуть періодичні дощі. Також місцями очікуються тумани. Вітер з північно-західного зміниться на південно-західний, помірний, часом поривчастий.

У Києві 21 жовтня буде без опадів, з поривчастим південно-західним вітром. Найближчої ночі +2...5°C, завтра вдень близько +12°C.

Діденко також зазначила, що 22 жовтня потеплішає до +12...18°C, а на півдні до +15...20°C. У Києві 22-23 жовтня очікується до +17...18°C, а на вихідних температура повітря знову знизиться і вже весь наступний тиждень очікується холодна погода.

Цьогоріч листопад в Україні буде дощовим. На півночі кількість опадів за місяць становитиме 25-30 мм. Такий прогноз зробив народний синоптик Леонід Горбань, пише "24 канал".

Зараз ви читаєте новину «Синоптик спрогнозувала, коли чекати потепління». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі