середа, 19 лютого 2020 08:41

Синоптик розповів про сюрпризи погоди в березні

Синоптик розповів про сюрпризи погоди в березні
У кінці березня може вдарити мороз, після якого вже настане справжнє тепло.Фото: УНІАН

У березні погода може неприємно здивувати українців. У кінці місяця може вдарити мороз, після якого вже настане справжнє тепло.

У середині лютого на українців чекає потепління, але воно триватиме зовсім недовго, каже народний синоптик Володимир Деркач.

"Перші кілька днів після потепління будуть холодними, очікується лише кілька теплих днів у середині останньої декади, а потім зима ще нагадає про себе", - говорить синоптик, передають "Факти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці пройшли "точку неповернення" - метеорологи

На початку березня українців можуть засмутити опади. З середини першої декади березня і до її кінця очікується сильний вітер.

"Температура в цей період буде коливатися: вночі - мороз, а вдень - переважно тепло, хоча можливі морози і в денний час. У другій декаді місяця очікується менше опадів. Спочатку можливі температурні гойдалки, а потім істотно потеплішає", - додав Деркач.

В останню декаду березня трохи похолодає, але опадів буде мало. Зима відступить.

З червня по серпень в Україні буде прохолодно. Однак наприкінці сезону позначка термометра сягатиме +30 градусів, розповів народний синоптик Володимир Деркач. На початку серпня високих температур в Україні очікувати не варто, а потеплішає ближче до середини місяця.

Зараз ви читаєте новину «Синоптик розповів про сюрпризи погоди в березні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі