четвер, 04 жовтня 2018 14:48

Синоптик розповіла, як зміниться погода на вихідних

Синоптик розповіла, як зміниться погода на вихідних
6-7 жовтня буде соняно і тепло. Фото: hdfondos.eu

У ніч на п'ятницю 5 жовтня в Україні очікуються заморозки до 0...-4 градусів. У Карпатах - до 3...-7 градусів. У вихідні значно потеплішає.

"Над Україною завтра, у суботу та неділю буде сухо ясно та сонячно. Уночі практично повсюди заморозки 0...-4 градуси. Подбайте про фрукти-овочі та квіти, які ще залишилися на вулиці, - можуть підмерзнути", - повідомила на своїй сторінці в Facebook синоптик Наталія Діденко.

Удень у п'ятницю буде свіжо +9...+14 градусів, на заході та півдні +13...+16 градусів. Сильний північно-західний вітер вщухне до помірного південно-західного, 5-12 м/с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зима близько: українців попередили про зміну погоди

У Києві 5 жовтня без опадів, вночі холодно, +2...+5 градусів, місцями заморозки 0...-3 градусів, вдень +12 градусів. 6-7 жовтня в столиці потеплішає до +16...+18 градусів, вітер послабшає, буде сонячна ясна погода.

На четвер в Україні синоптики прогнозують хмарну та холодну погоду. Атмосферний фронт накриє вологими хмарами із невеликими дощами. По всій території України день очікується холодним, +9+14 градусів і поривчастий вітер.

Зараз ви читаєте новину «Синоптик розповіла, як зміниться погода на вихідних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі