пʼятниця, 04 листопада 2022 10:39

Синоптикиня дала обнадійливий прогноз на кінець осені

Синоптикиня дала обнадійливий прогноз на кінець осені
Перша декада листопада в Україні буде досить теплою. Фото: pixabay.com

Початок листопада в Україні буде досить теплим.

Лише у другій половині місяця очікується несильне похолодання, розказала заступниця начальника відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Наталія Голеня, передає "РБК-Україна".

"Прогнози говорять про те, що листопад 2022 року в Україні буде теплий. Зокрема досить теплою видасться перша декада місяця. Теплий листопад – уже не дивина", – підкреслила вона.

Синоптикиня заявила про можливе похолодання, яке очікується у другій половині листопада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Частину України накриють дощі: назвали області

"Вночі буде "мінус", а вдень температура очікується в межах від 0 до плюс 5 градусів, що є нормою для цього періоду. Сильного ж похолодання і утворення снігового покриву чекати не варто. За останні роки сніг у листопаді випадає не завжди. Як цього року буде – зараз незрозуміло", – додала Голеня.

Водночас народний синоптик Стас Щедрін прогнозував, що хоча початок листопада і потішить українців теплом, потім стрімко й відчутно похолодає. За його словами, останній місяць цьогорічної осені буде переважно холодним.

Зараз ви читаєте новину «Синоптикиня дала обнадійливий прогноз на кінець осені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі