четвер, 29 листопада 2007 16:01

Сінді Кроуфорд показала свій обвислий живіт (ФОТО)

Жінки можуть полегшено зітхнути і з чистою совістю піти за піцою і тістечками. Адже імідж вічної красуні їх кумира, колишньої супермоделі Сінді Кроуфорд, безповоротно зруйнований, пише Bild.

Виявилось, що 41-річна Сінді не є якоюсь надлюдиною, і вікові труднощі не обійшли стороною і її. Під час відпустки на Гаваях разом з чоловіком Ранде Гербером мати двох дітей вирішила прокататися на дошці для серфінгу. Тут її тіло з"явилося в найменше вигідному світлі, чим не забули скористатися папарацца, сфотографувавши в"ялу шкіру на животі екс-моделі.

Адже ще зовсім недавно, в серпні, всі захоплювалися фотографіями Сінді під час відпочинку на яхті в Сан Тропе, коли у колишньої манекенниці, а нині продюсера, ще не було приводів соромитися свого тіла. А дієтологи говорили гучні слова, мовляв, Сінді чудово демонструє, що для того, щоб добре виглядати в середньому віці, не обов"язково лягати під ніж.

Швидше за все, звичайно, справа в освітленні або майстерності фотографів, або ж серпневі фотографії були спеціальним чином оброблені, адже запустити себе за три місяці - справа не така проста. ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Сінді Кроуфорд показала свій обвислий живіт (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі