вівторок, 05 червня 2007 14:20

Син-алкоголік убив матір і розчленував тіло

Немолода жінка конфліктувала з сином, коли той приходив напідпитку, і не давала йому грошей на алкоголь.

Одна з таких сварок і закінчилася трагедією - чоловік штовхнув матір, жінка втратила рівновагу і впала. Під час падіння вона ударилася потилицею об ящик. Коли чоловік зрозумів, що наробив, вирішив позбавитися від тіла.

Потім він звернувся із заявою про зникнення матері. Син розповів, що вона пішла виписувати вугілля на шахту і не повернулася.

Правоохоронці поїхали на шахту і з"ясували. Що пенсіонерка там не з"являлася.

- Після цього і виникла підстава для додаткового огляду будинку. Після детального огляду будинку і двору у купі сміття біля воріт виявили труп жінки. Труп був у одязі, але не було голови і рук, - говорить Олег Богданов, керівник сектора Дзержинського ДУ міліції.

Після такого розвитку подій син убитої став підозрюваним і майже відразу ж признався у злочині.

Розповів, що в день вбивства мати його сильно лаяла за чергову "п"янку". Чоловік не витримав і штовхнув стареньку. Та, нібито, впала і ударилася потилицею об ящик. За словами підозрюваного, мати після падіння вже не дихала.

- Син зрозумів, що мати мертва і вирішив її поховати. Він витягнув тіло матері у двір за будинок. Для того, щоб переконатися, що мати дійсно мертва, завдав ще два удари сокирою по голові. Після того, за його словами, він хотів поховати матір, але оскільки у неї був великий зріст і тіло не влазило у мішок, він вирішив розчленити труп. Тобто відрубав голову і кисті рук. - сказав Олег Богданов.

Коли чоловік закінчив працювати сокирою, склав тіло матері в мішок і заховав біля воріт. Голову і кінцівки у пакеті виніс у покинутий будинок.

Сина, який убив і розчленував власну матір, вже визнали осудним. Тепер йому загрожує 15 років ув"язнення, передає НТН.

Зараз ви читаєте новину «Син-алкоголік убив матір і розчленував тіло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі