вівторок, 04 грудня 2007 10:50

Сина Саркозі сьогодні судитимуть

Сина Саркозі сьогодні судитимуть
Як повідомляє французький журнал Paris Match, сьогодні в Парижі має відбутися суд у справі Жана Саркозі, сина президента Франції від першого шлюбу, який два роки тому став винуватцем ДТП у Парижі. На перший погляд, ситуація дріб"язкова, і її можна було залагодити на місці події - коли б не зухвала поведінка сина майбутнього президента країни.

14 жовтня 2005 року в Парижі 20-річний Жан, син Ніколя Саркозі, який обіймав у той час пост голови МВС Франції, їхав на величезній швидкості на своєму моторолері повз площі Згоди. Зробивши невдалий маневр, він врізався в машину якогось Белутті. Проте коли автоаматор попросив його зупинитися і обговорити нанесену автівці шкоду, Жан показав непристойний жест у бік потерпілого і, натиснувши на газ, утік з місця події.

Проте пан Белутті не розгубився: він запам"ятав номер моторолера і направився до поліцейської дільниці. Але в поліції не дали ходу цій скарзі: адже йшлося про сина голови МВС. Не дочекавшись вирішення питання, Белутті через 10 місяців звернувся в страхову компанію - там йому відразу вказали дані власника моторолера.

Пан Белутті написав п"ять листів на адресу Жана Саркозі, в яких пропонував вирішити питання полюбовно, тобто без звернення до суду. Але не дочекавшись жодної відповіді, автоаматор звернувся до суду. Його навіть не бентежить той факт, що за час "розбирання"  цієї автоподії Ніколя Саркозі з крісла голови МВС пересів у крісло президента П"ятої Республіки.

У своєму позові пан Белутті вимагає стягнути з президентського нащадка 260 євро за ремонт пошкодженого заднього бампера, а також 4 тисячі євро за завдання моральної шкоди і затягування залагоджування конфлікту.

І хоча Ніколя Саркозі публічно не коментував цей неприємний конфлікт, проте в кулуарах Єлісейського палацу стверджують, що Саркозі тяжко переживає через моральне обличчя свого сина, повідомляє Страна.Ru.

 

Зараз ви читаєте новину «Сина Саркозі сьогодні судитимуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі