Ексклюзиви
вівторок, 30 жовтня 2007 09:06

Сина Інокентія Смоктуновського заарештували за зберігання наркотиків

Філіпп Смоктуновський, син великого радянського актора Інокентія Смоктуновського, знову затриманий співробітниками міліції за зберігання великої кількості героїну. Недільним вечором 50-літній Філіпп Інокентійович своєю неадекватною поведінкою на вулиці викликав підозру охоронців порядку.

Міліціонери зупинили підозрілого чоловіка в районі Білоруського вокзалу і при особистому огляді вилучили в нього 0,6 грама героїну.

Інокентій Михайлович все життя страждав через згубну пристрасть свого сина. Філіпп народився в 1957 році й був для свого батька променем світла і надії. На сході театральної кар"єри у Смоктуновського було бажання покинути сцену, і саме народження дитини вплинуло на рішення за життя визнаного генія.

– Я раптом зрозумів, що повинен зібрати нерви в кулак, працювати не стільки за себе, скільки за свою сім"ю, за цю маленьку людину, яка тільки-но народилася, – згадував пізніше Інокентій Михайлович.

Замолоду Філіпп мріяв повторити шлях батька і стати актором. Проте 20-літній хлопець віддав перевагу московським пивним, звідки він вийшов злочинцем і алкоголіком.

– Серце Кеши розривалося, – призналася мама Філіппа Суламіфь Михайлівна. – Але він нічого не міг поробити. І я нічого не можу з ним зробити. Звичайно, у нас часто з Філіппом трапляються конфлікти, але я терплю і завжди його пробачаю. Знаєте, мені залишилося зовсім небагато жити. Терпіла всі ці роки, потерплю і ще трохи...

Зараз співробітники міліції проводять дізнання.

– Тюремний вирок йому, швидше за все, не загрожує, оскільки він дуже сильно хворий, – розповіло "Твоему ДНЮ" джерело в міліції. – На ґрунті багаторічного вживання наркотиків у Смоктуновського абсолютно розхитана психіка. Він проходитиме психіатричну експертизу. Величезних зусиль довелося докласти, щоб його допитати, - настільки Філіпп Інокентійович був неадекватний.

Свою провину він не визнав.

– Це його право не визнавати свою провину, – продовжує наше джерело. – Міліція має право відпустити його під підписку.

У неофіційній бесіді міліціонери призналися, що чисто по-людськи дуже співчувають хворій людині й особливо його матері.

– Він не лиходій, не маніяк і не насильник, – упевнені вони. – Йому потрібна, перш за все, психіатрична експертиза і, звичайно ж, допомога лікарів.

Зараз ви читаєте новину «Сина Інокентія Смоктуновського заарештували за зберігання наркотиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути