вівторок, 16 вересня 2008 09:08

Сина Єханурова в машині, що розбилася, не було

Раніше ForUm повідомляв про те, що в Одесі в серйозну аварію потрапив син "співаючого ректора" Михайла Поплавського - Олександр. Хлопець сидів на задньому сидінні "БМВ Х5", який на величезній швидкості врізався в стовп. Олександра терміново доставили в одну з кращих лікарень міста і прооперували в нейрохірургії. А пізніше поповзли чутки, що він знаходився в автомобілі не один. Нібито з ним їхав син міністра оборони Юрія Єханурова - Дмитро.

Підтвердити або спростувати цю інформацію в місцевій ДАІ відмовилися. Тільки підтвердили факт аварії та сказали, що постраждалі - 1982 і 1985 року народження, тим самим підігрівши інтерес ЗМІ до особи постраждалого. Тим часом другого чоловіка, який забив коліно, з лікарні виписали. Мовчать і самі лікарі.

А в понеділок вдень з"ясувалося, що сина міністра оборони в тій машині не було.

"По-перше, Дмитро народився в 1975 році, - сказав прес-секретар Юрія Івановича Валентин Мандрієвський, - а по-друге, в цей час він знаходився в Києві, і у нього все гаразд зі здоров"ям. Та й на таких дорогих машинах він не катається".

Зараз ви читаєте новину «Сина Єханурова в машині, що розбилася, не було». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі