середа, 08 жовтня 2008 09:39

Сина депутата посадили за згвалтування хлопчика

Автозаводський суд Нижнього Новгорода виніс вирок синові депутата міської думи, обвинуваченому в насильницьких діях сексуального характеру. Жертвами представника "золотої молоді" стали 7-річний хлопчик і 11-річна дівчинка, причому в одному випадку педофіл погрожував дитині вбивством, повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на прес-службу суду.

Семашко засуджений до 8,5 років позбавлення волі в колонії строгого режиму і виплати батькам хлопчика 250 тисяч рублів. Адвокат підсудного Віктор Козлов має намір оскаржити вирок в частині скоєння злочину відносно хлопчика.

Він також не згоден з кваліфікацією злочину відносно дівчинки: суд визнав Семашко винним по ч.3 ст. 131 УК РФ (насильницькі дії сексуального характеру відносно особи, що свідомо не досягла 14 років).

Козлов стверджує, що його підзахисний не знав про вік дівчинки, яка, за словами адвоката, виглядає старшою за свої роки. Адвокат вважає, що дії Семашко треба кваліфікувати по ч.2 ст.131, яка передбачає м"якше покарання, повідомляє Regions. Варто відзначити, що державний обвинувач вимагав для підсудного покарання у вигляді 11 років позбавлення волі.

На оголошенні вироку був присутній лише батько Семашко. За словами Віктора Козлова, батьки засудженого перебувають "в шоці" і не уявляють, як таке могло статися з їхнім сином, повідомляє "Нижній Новгород".

Як випливає з матеріалів справи, 4 березня 2008 року педофіл увійшов до ліфта разом з дівчинкою, а потім згвалтував її. Скоївши злочин, насильник благополучно сховався.

Через декілька днів педофіл, погрожуючи вбивством, згвалтував в тому ж під"їзді вже 7-річного хлопчика. Всі свої злочини насильник знімав на камеру мобільного телефону.

Насильника вдалося затримати завдяки прикметам, які міліціонерам повідомив постраждалий хлопчик.

Олег Семашко був затриманий співробітниками кримінального розшуку УВС Автозаводського району Нижнього Новгорода 18 березня цього року. Йому інкримінувалися три злочинні епізоди: погроза вбивством і два злочини відносно дівчинки і хлопчика.

Пізніше злочинець признався в скоєному, проте частково. Він признався, що згвалтував дівчинку і виплатив її батькам 100 тисяч рублів. Олег Семашко є студентом Нижегородського державного технічного університету ім. Р.Е.Алексеєва (НГТУ).

Його батьки - вельми поважані в місті люди: мати - депутат міської Думи і заступник генерального директора однієї з крупних торгових фірм, а батько працює в керівництві вузу, де вчиться його син.

Зараз ви читаєте новину «Сина депутата посадили за згвалтування хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі