середа, 11 липня 2007 11:19

Син Усами бен Ладена одружився на британській бабусі (ФОТО)

Четвертий син Усами бен Ладена, 27-річний Омар, який недавно оженився на 51-річній, п"ять разів розведеній британській бабусі Джейн Фелікс-Браун, хоче відвідати Великобританію. Фелікс-Браун і Омар Усама бен Ладен одружилися в Єгипті і Саудівській Аравії по мусульманському обряду, і в даний час чекають підтверджуючих шлюб документів від саудівської влади. Для сина бен Ладена Фелікс-Браун, у якої вже є внуки, стала другою дружиною.

За словами Фелікс-Браун, що прийняла ісламське ім"я Зайни Мохамад, вона хотіла б представити всім свого чоловіка, проте не вірить в те, що такий крок зрозуміють. Разом з тим, вона "вийшла заміж за сина, а не за батька". За її словами, останній раз Омар бачив Усаму сім років тому; тоді він ухвалив рішення піти від батька, оскільки не хотів воювати.

Пара познайомилася недалеко від єгипетських пірамід, де Фелікс-Браун, яка прибула в країну на лікування від склерозу, зустріла свого принца, повідомляє "Газета.Ru".

Зараз ви читаєте новину «Син Усами бен Ладена одружився на британській бабусі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі