четвер, 28 лютого 2008 17:59

Син Сухарто відсудив півмільйона доларів

З сина колишнього президента Індонезії Сухарто зняли звинувачення в привласненні державних коштів. Тепер Томмі Сухарто отримає компенсацію у розмірі 500 тисяч доларів, оскільки суд Джакарти задовольнив його зустрічний позов.

Генеральний прокурор звинувачував сина покійного Сухарто в тому, що тринадцять років тому в ході операції з державним підприємством він відмовився від заболоченої ділянки землі і отримав взамін об"єкт нерухомості, вартість якого була на 50 мільйонів доларів вища. Тепер звинувачення зняті, оскільки Сухарто-молодший компенсував збитки.

Томмі Сухарто в 2002 році був засуджений до 15 років тюрми за вбивство і незаконне носіння зброї. Згодом термін був зменшений до 10 років. Син колишнього президента вийшов на свободу в 2006 році. Супротивники Сухарто стверджують, що не останню роль в його достроковому звільненні зіграли гроші і влада. Слід зазначити, що батька Томмі Мухаммеда Сухарто, який помер 27 січня 2008 року, після відставки неодноразово звинувачували в корупції.За оцінками експертів, він привласнив до 35 мільярдів доларів, передає ВВС.

Зараз ви читаєте новину «Син Сухарто відсудив півмільйона доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі