Ексклюзиви
понеділок, 16 червня 2008 12:13

Син Саркозі одружиться з багатою спадкоємицею

Син президента Франції Жан Саркозі в неділю засватався зі спадкоємицею власників найбільшої французької мережі побутової техніки Darty.

Заручини Жана і Жесіки Себаун, які познайомилися на ліцейній лаві, відбулися в приватному готелі в дорогому передмісті Парижа Неї-сюр-Сен.

"Було дуже весело, весілля на носі", - говорять друзі обручених.

В саду для гостей було встановлено шатер, під покривом якого син президента подарував своїй обраниці діамант від Tiffany в якості обручки.

За даними Parisien, серед гостей були Ніколя Саркозі з дружиною Карлою, а також міністр імміграції Бріс Ортфе.

Як зазначає газета, за останні дні це вже друга радісна подія в родині французького президента, пов"язана з його молодшим сином. В понеділок 21-річний Жан Саркозі повинен очолити групу депутатів від правлячої партії "Союз за народний рух" (UMP) в генеральній раді департаменту О-де-Сен. Угода про це була досягнута минулого тижня з президентом генеральної ради Патріком Деведжианом.

В Ніколя Саркозі троє синів - П"єр і Жан від першого шлюбу, а також дев"ятирічний Луї від шлюбу з другою дружиною Сесилією. 23-річний П"єр - музичний продюсер і реп-музыкант.

Зазначимо, що кількість весіллів навколо президента Франції зайвий раз підтверджує тезу про влюбливість французів. Першим чергу весіллів почав сам Саркозі, спершу розлучившись восени 2007 року зі своєю першою дружиною Сесилією, з якою прожив 11 років.

Незабаром після цього Ніколя Саркозі почали бачити з супермоделлю і співачкою Карлою Бруні, і 2 лютого 2008 року вони одружилися.

Колишня дружина Саркозі, у свою чергу, вийшла в березні цього року заміж за голову великої рекламної фірми марокканця Рішара Аттіаса.

Тепер настала черга Жана Саркозі, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Син Саркозі одружиться з багатою спадкоємицею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути