понеділок, 09 лютого 2009 11:12

Син президента став жертвою грабіжників

Син президента став жертвою грабіжників
У бразильському місті Сан-Бернардо-ду-Кампу (штат Сан-Паулу) пограбували сина президента країни Луїса Інасіо Лула да Сілва.

38-річний Маркус Клаудіо Лула да Сілва 6 лютого ввечері зупинився на своєму автомобілі біля світлофора. Раптово його оточили троє озброєних злочинців і вимагали залишити машину. В результаті Маркус Клаудіо позбувся свого шестирічного "Опеля-Астра", кредитної картки і документів.

Через п"ять годин, за даними секретаріату з громадської безпеки штату, поліція виявила викрадений автомобіль, усередині якого лежали всі викрадені речі.

Це вже третє пограбування синів нинішнього президента Бразилії

За законом всі члени президентської родини охороняються агентами федеральної поліції, однак Маркус Клаудіо, голова департаменту у справах туризму та масових заходів Сан-Бернардо-ду-Кампу, відмовився від такої привілеї, повідомляє "Newsru.com".

Це не перший раз, коли діти нинішнього глави держави стають жертвами грабіжників. У 2003 році в містечку Санту-Андре, що також розташований в штаті Сан-Паулу, бандити намагалися викрасти машину другого сина президента - Сандру Луїса. Тоді в перестрілці загинув один з охоронців Сандру.

Через кілька місяців злочинці спробували пограбувати ще одного сина бразильського лідера - Фабіу Луїса. Інцидент також закінчився перестрілкою, але без жертв.
Зараз ви читаєте новину «Син президента став жертвою грабіжників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі