пʼятниця, 06 квітня 2007 18:06

Син повісився на могилі батька у Вербну неділю

У селі Жавінка під Черніговом у Вербну неділю місцевий житель Петро Марцевий звів рахунки з життям. На могилі батька, який помер півроку тому, Петро почепив сумку на хрест і повісився на лямці.

— 30 березня донечці Петі, Танюші, виповнився рік. Відсвяткували у сімейному колі. А наступного дня, увечері, Петро виїхав на мопеді з дому і не повернувся, - розповідає мати Петра, Валентина Іванівна. - Шукали — не знайшли. Думали, вночі повернеться. Петя часто до батьківської могили навідувався. То сигарет відвезе, покладе, то просто посидить. Уранці відправилися шукати його на сільське кладовище. Знайшли... Мопед стояв неподалік.

Мати говорить, що Петро важко хворів.

- Можливо, не витримав. У 2003 році син упав, - розповідає мати. - В голові утворилася гематома. Його прооперували. Через рік повторно прооперували — вставили в голову залізну пластину. З тих пір він страждав від головного болю, особливо вранці. Йому дали ІІ групу інвалідності.

Валентина ОСТЕРСЬКА
Зараз ви читаєте новину «Син повісився на могилі батька у Вербну неділю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі