понеділок, 15 вересня 2008 09:24

Син Поплавського прийшов до тями після тяжкого ДТП (ФОТО)

 

Син ректора Київського університету культури, який потрапив у п"ятницю в серйозну автомобільну аварію на Фонтані в Одесі, Олександра Поплавський до цих пір знаходиться в місцевій лікарні.

Як повідомив один з його охоронців, який чергує біля палати потерпілого, хлопець зараз вже опам"ятався і йде на поправку, проте пробуде в одеській міській клінічній лікарні до повного одужання. Скільки - лікарі сказати не беруться.

Днями ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що нібито в салоні джипа, що врізався в стовп, разом з сином Михайла Поплавського був і син міністра оборони Дмитро Єхануров. Офіційно ж в ДАІ цю інформацію не підтверджують. Спростували це і в облуправлінні міліції. Як повідомила нас представник прес-служби Наталія Богаченко, з сином Поплавського син Єханурова в авто не їхав.

Нагадаємо, 40-річний водій навороченого джипа BMWX-5, мабуть, не розрахувавши швидкості, не утримав авто на дорозі. Джип занесло і з величезною силою ударило бічною частиною об стовп. Два пасажири авто, один з яких - син співаючого ректора Олександр Поплавський - з важкими травмами потрапили в реанімацію, повідомляє Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Син Поплавського прийшов до тями після тяжкого ДТП (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі