четвер, 05 липня 2007 11:22

Син колишнього віце-президента США арештований за наркотики

24-річний Альберт Гор третій був затриманий поліцейським патрулем за перевищення швидкості на шосе між Лос-Анджелесом і Сан-Дієго. Він їхав на своєму автомобілі Toyota Prius з швидкістю близько 160 км/год.

При бесіді з водієм поліцейські відчули в зупиненій машині запах маріхуани. Правоохоронці вирішили обшукати автомобіль і виявила близько 30 грамів маріхуани, а також сильнодіючих препаратів валіум, вікодин і аддерал, які продають лише за рецептом. Після оформлення всіх юридичних формальностей Альберт Гор молодший був відпущений під заставу у 20 тисяч доларів.

Варто відзначити, що 7 років тому син Гора був оштрафований за перевищення швидкості, а через два роки притягувався до відповідальності за водіння у стані алкогольного сп"яніння.

У грудні 2004 року Альберт Гор третій був затриманий після того, як їхав із вимкнутими фарами. Пильні поліцейські і тоді відчули запах "травички" у машині і під час обшуку виявили маріхуану, повідомляє АР.

Зараз ви читаєте новину «Син колишнього віце-президента США арештований за наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі