понеділок, 27 жовтня 2008 11:25

Син Кім Чен Іра викликав з Парижа нейрохірурга

Японське телебачення повідомило, що син лідера КНДР Кім Чен Іра відвідав паризького нейрохірурга.

Старшого сина глави Північної Кореї Кім Чен Нама зустрів біля лікарні кореспондент телекомпанії Fuji Television. Кім Чен Нам відмовився відповідати на питання про здоров"я батька. Він лише помахав операторові рукою, сідаючи в машину. Незабаром після цього, по повідомлянням ЗМІ, французький хірург вилетів до Пхеньяну. Лікар був доставлений в аеропорт автомобілем дипломатичної місії Північної Кореї в ЮНЕСКО. Журналісти припускають, що хірургові належить прооперувати Кім Чен Іра.

Чутки про хворобу або навіть смерть Кім Чен Іра з"явилися в ЗМІ у зв"язку з тим, що північнокорейський лідер з серпня 2008 року не з"являвся на публіці. Кім Чен Ір не був присутній навіть на таких важливих заходах, як парад на честь 60-ліття КНДР і торжества з нагоди 63-ліття Комуністичної партії Північної Кореї. У жовтні північнокорейське телебачення продемонструвало нібито свіжі фотографії глави КНДР, проте знімки викликали у аналітиків нові підозри: на них добре видно зелене листя, тоді як в КНДР зараз глибока осінь, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Син Кім Чен Іра викликав з Парижа нейрохірурга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі