середа, 24 вересня 2008 08:43

Син Губського навчається там, де й донька Тимошенко (ФОТО)
5

У народного депутата від БЮТ, мільйонера Богдана Губського і його дружини, бізнес-леді і світської левиці Євгенії двоє синів. Старший Владимир і молодший Віталій.

Вони зараз живуть в Англії. І не дивлячись на те, що їхні батьки за освітою кібернетики, молодший вчиться за фахом економіка і фінанси в Прістольському університеті, а другий син вже вуз закінчив і працює в Лондоні в банку MerrilLynch.

До речі, до цього обидва вчилися в різний час в школі, яку закінчувала і дочка українського прем"єр-міністра Юлії Тимошенко Женя. Володимир Губський навіть встиг повчитися з нею і в одному університеті.

Відправляли дітей на чужину, говорить Євгенія Губськая, тому що Англія - це країна традицій, які привчають людину до праці. Тому вони з чоловіком вирішили привчати дітей працювати саме таким чином.

У політику сини народного депутата йти не хочуть. На питання, чи не вчаться в його університеті діти інших українських політиків, 20-річний Віталій відповів, що ні, лише англійських.

Але признався, що не так давно привіз до Англії велику кількість бютівської символіки .

Футболки, кепки, прапорці, плакати, ручки і інші речі так сподобалися його однокурсникам, що тепер в них ходить майже половина університету.

Студенти одягаються в речі з червоними серцями на білому фоні і пишуть партійними ручками, пише Vip.
Зараз ви читаєте новину «Син Губського навчається там, де й донька Тимошенко (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі