пʼятниця, 18 січня 2008 09:56

Син глави "Аль-Каїди" стане послом миру

Четвертий син глави терористичної організації "Аль-Каїда" Осами бін Ладена, 26-річний Омар має намір стати послом миру між мусульманським світом і західною цивілізацією. Про це він заявив в інтерв"ю агентству Associated Press.

Зокрема, Омар бін Ладен планує відправитися в поїздку на конях по північній Африці, привертаючи таким чином увагу до проблем світового врегулювання. Він має намір подолати близько п"яти тисяч кілометрів.

"Я хочу змінити мислення. Багато людей думають, що араби, а особливо бін Ладени і сини Осами, обов"язково є терористами. Але це неправда, - заявив він. - Я не хочу опинитися в ситуації, коли доведеться воювати. Я хочу знайти інший шлях і цим шляхом може стати діалог".

Нагадаємо, що Омар бін Ладен потрапив до уваги преси, одружившись на 52-річній підданій Великобританії Джейн Фелікс-Браун (JaneFelix-browne), що згодом узяла собі ім"я Заїна Альсабах (Zaina Alsabah). На початку тижня з"явилася інформація, що Омар бін Ладен подав документи для оформлення британської посвідки на проживання, повідомляє Лента.Ру.

Зараз ви читаєте новину «Син глави "Аль-Каїди" стане послом миру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі