вівторок, 21 серпня 2007 09:06

Син бізнесмена, який вбив двох людей, досі в лікарні

Станом на понеділок екс-пасинок Дмитра Фірташа Сергій Калиновський перебуває на стаціонарному лікуванні в одному з медичних закладів столиці.

Про це повідомляють джерела в київський прокуратурі, спростовуючи інформацію про те, що Калиновського нібито було вивезено за кордон.

За словами співрозмовника, слідчим відділом столичної прокуратури проводиться досудове слідство у кримінальній справі за обвинуваченням Калиновського за статтями "погроза або насильство по відношенню до працівника правоохоронних органів" та "порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох осіб".

У прокуратурі Києва наголосили, що "кримінальна справа розслідується у межах строків, встановлених кримінально-процесуальним кодексом".

"За результатами розслідування органами досудового слідства буде прийнято законне та обґрунтоване рішення з урахуванням проведених експертиз", - зазначив співрозмовник, пише Українська правда.


Зараз ви читаєте новину «Син бізнесмена, який вбив двох людей, досі в лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі