понеділок, 14 січня 2008 08:43

Син Бен Ладена збирається жити у Великій Британії

Син лідера терористичної мережі "Аль-Каїда" Усами бен Ладена, що вважається терористом номер один у світі, запросив посвідку на проживання у Великій Британії, повідомляє британське видання Daily Mail.

Четвертий син - Усами 26-річний Омар звернувся до посольства Великої Британії в Каїрі, де він зараз живе. На співбесіді, на якій також була присутня його дружина, 52-річна громадянка Великої Британії Джейн Фелікс-Браун, подружжя надало доступ до своїх банківських рахунків для перевірки достовірності їхніх стосунків.

Подружжя упевнене, що посвідка на проживання буде видана Омарові, коли посольство отримає з Саудівської Аравії документи, які підтверджують, що Джейн є його єдиною дружиною, а з попередньою він розлучився.

Посвідка на проживання надасть Омарові можливість постійно жити у Великій Британії.

Подружжя має намір оселитися в графстві Чешир, де у Джейн є будинок, вартість якого перевищує мільйон доларів, і "боротися за мир". Вони також збираються за допомогою сурогатної матері завести дитину.

У вересні минулого року в ЗМІ з"явилася інформація про те, що Омар бен Ладен і Джейн Фелікс-Браун збираються розлучитися через побоювання за своє життя, повідомляє РИА "Новости".
Зараз ви читаєте новину «Син Бен Ладена збирається жити у Великій Британії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі