субота, 04 жовтня 2008 16:52

Сім"ям загиблих гірників виділять мільйон гривень

"Краснодонвугілля" виділить 1 млн. гривень сім"ям загиблих гірників шахти "Дуванна".

За дорученням першого віце-прем"єр-міністра Олександра Турчинова створено комісію для розслідування причин аварії та надання допомоги потерпілим і сім"ям загиблих шахтарів.

Як повідомили у прес-службі КМУ, урядова комісія на чолі з міністром вугільної промисловості Віктором Полтавцем працює на місці аварії.

В.о. генерального директора ВАТ "Краснодонвугілля" Олександр Потапенко видав наказ про повне зупинення робіт з видобування вугілля та проведення гірських виробок на всіх вугледобувних підрозділах компанії, повідомляє прес-служба. Роботи зупинено до з`ясування причин і обставин аварії та додаткових перевірок всіх очисних і підготовчих забоїв інженерно-технічним персоналом "Краснодонвугілля" на відповідність вимогам нормативних документів.

Минулого року у кінці лютого на шахті "Дуванна" сталася пожежа, ліквідація якої тривала до серпня. У середині травня шахту змушені були затопити, у липні воду відкачали, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Сім"ям загиблих гірників виділять мільйон гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі