субота, 29 березня 2008 14:56

Сім"я з 11 людей загинула в ДТП у Єгипті

Сім"я з 11 людей загинула сьогодні в результаті автокатастрофи в провінції Кальюбія в Єгипті. Ще 16 людей отримали поранення. Багато постраждалих пербувають у вкрай тяжкому стані.

За даними поліції, в районі населеного пункту Тух на трасі Каїр-Александрія сталося зіткнення таксі з двома вантажними машинами. "Легковичок", який рухався на величезній швидкості, з невстановлених поки причин вилетів на смугу зустрічного руху, де у цей момент проїздили навантажені хури.

В середині березня на цій же трасі в результаті великого ДТП загинули 23 людини, більше 10 отримали поранення. Тоді сталося лобове зіткнення вантажівки з автомашиною силових структур, що рухалася в протилежному напрямку. Жертвами катастрофи стали тоді, в основному, поліцейські-новобранці, що прямували до місця проходження служби.

200-кілометрова траса, що сполучає Каїр з північною столицею, вважається однією з найбільш важких у Єгипті. Ані обмеження швидкісного режиму в 100 км на годину, ані камери відеоспостереження не зупиняють лихачів від порушень правил на цій магістралі, якою практично цілодобово рухаються в обох напрямках багатотоннажні вантажівки, перенавантажуючи і створюючи додаткові труднощі на і без того нелегкій дорозі.

Щорічно на дорогах країни гинуть, тільки за офіційними даними, більше 6,5 тис людей, зокрема іноземні туристи. Основними порушниками є водії вантажних автомобілів, мікроавтобусів і таксі, які не дотримуються швидкісного режиму, часто виїжджають на смугу зустрічного руху, здійснюючи вкрай небезпечні маневри під час обгону, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «Сім"я з 11 людей загинула в ДТП у Єгипті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі