вівторок, 26 лютого 2008 15:16

Сім"я Патаркацишвілі проведе незалежну експертизу причин його смерті

Сім"я грузинського мільярдера Бадрі Патаркацишвілі найняла незалежних експертів для визначення причини смерті бізнесмена, який раптово помер в Лондоні в середині лютого. Про це повідомив журналістам один з лідерів Об"єднаної опозиції, лідер партії "Рух за єдину Грузію" Георгій Тортладзе. "В даний час розслідування причин смерті ведуть різні незалежні лабораторії і установи, у тому числі і за замовленням сім"ї Патаркацишвілі", - сказав Георгій Тортладзе. Він підкреслив, що висновки про причини смерті Патаркацишвілі можна буде робити після отримання результатів всіх експертиз.

Патаркацишвілі раптово помер 12 лютого в своєму маєтку поблизу Лондона від серцевого нападу, вранці 26 лютого його тіло було перевезене в Тбілісі. Первинний висновок експертів - смерть бізнесмена була викликана ішемічною хворобою серця.

Тим часом, британські медики і експерти продовжують розслідування для встановлення остаточних причин смерті. Ряд опозиційних грузинських політиків висловлює припущення, що серцевий напад "не був викликаний природними причинами", повідомляє "Новости-Грузия".

Зараз ви читаєте новину «Сім"я Патаркацишвілі проведе незалежну експертизу причин його смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі