четвер, 28 серпня 2008 13:07

Сім"я британського мультимільйонера безслідно зникла після пожежі (ФОТО)
6

Крістофер Фостер з родиною, дружиною Джіліан та донькою Кірсті
15-річна дочка мультимільйонера
Поліція графства Шропшир розслідує зникнення сім"ї мультимільйонера Крістофера Фостера, в заміському маєтку якого відбулася сильна пожежа. Не виключена версія підпалу.

Маєток Osbaston House, розташований в селі Месбрук, загорівся рано вранці у вівторок.

Сам Крістофер Фостер, його дружина Джілліан та дочка-підліток Кірсті знаходилися в будинку, проте ані їх самих, ані їхні тіла досі не можуть знайти.

Тим часом, за словами представника поліції, пожежа була така сильна, що повноцінне обстеження приміщень поки неможливе. Поліцейські вважають, що там вони виявлять тіла Крістофера, його дружини і 15-річної дочки.

В даний час поліцейські вивчають відеозапис камер зовнішнього спостереження, які були встановлені в маєтку.

Поліцейські вважають, що сім"ю Фостера застрелили, перш ніж підпалити будинок. Вони так само були шоковані, виявивши розкидані тіла коней, собак, і навіть качок, кур та двох морських свинок по території маєтку. Експерти прийшли до висновку, що їх спочатку розстріляли, а потім підпалили.

Садиба Osbaston House, вартість якої оцінюється в мільйон двісті тисяч фунтів стерлінгів, включає, окрім головного будинку, численні служби, зокрема стайню і псарню.

Думати про підпал поліцейських примушує наявність декількох осередків пожежі. Окрім будинку, від вогню серйозно постраждали й інші будівлі на території маєтку, включаючи гараж і стайню.

Бізнес Крістофера Фостера стосувався розробки ізолюючих матеріалів для нафтового устаткування. Поліція вважає, що саме через цей бізнес невідомі підпалили маєток.

За матеріалами The Sun, skynews

Зараз ви читаєте новину «Сім"я британського мультимільйонера безслідно зникла після пожежі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі