вівторок, 27 травня 2008 14:34

Сімейна пара відзначила 80 років подружнього життя

Френк і Аніта Мілфорд 26 травня 2008 року відзначила так зване "дубове весілля" - вони живуть разом вже 80 років. У той травневий день 1928 року вони присягнулися один одному у вірності і з тих пір не розлучаються. У них двоє дітей і четверо внуків. Про це повідомляє Newsru.com.

Френк і Аніта відзначили "дубове весілля" в оточенні родичів в одному з плімутських будинків по догляду за літніми людьми, де вони обидвоє і проживають.

Нагадаємо, що нерідко немолоді британці, не бажаючи бути тягарем рідним і близьким, добровільно вибирають для життя будинки престарілих, де їм забезпечені комфортні умови і, що головне, постійний медичний догляд, відзначає ІТАР-ТАРС.

На жаль, через те, що у Британії в понеділок святкувався день так званих банківських канікул, що є вихідним, Королівська пошта поки не доставила Мілфордам вітальну листівку від британського монарха - королеви Єлизавети II.

Голова корони і її чоловік герцог Едінбурзький відсвяткували минулого року своє "діамантове весілля" - 60-ліття подружнього життя. Втім, щоб наздогнати чоту Мілфордів, Єлизаветі і принцові Філіпу треба ще відзначити "залізне" (65 років), "кам"яне" (67,5 років), "благодатне" (70 років) і "коронне" (75 років) весілля.

Зараз ви читаєте новину «Сімейна пара відзначила 80 років подружнього життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі