вівторок, 05 лютого 2008 12:29

Сильвестр Сталлоне зніматиме "Рембо-5"

Сильвестр Сталлоне зніматиме "Рембо-5"
На хвилі успіху четвертої частини кривавого бойовика про ветерана В"єтнаму "Рембо" актор Сильвестр Сталлоне підписав контракт на зйомки п"ятої серії, де знов виступить як виконавець головної ролі і режисер.

Продюсуватиме картину Денні Дімборт, повідомляє Reuters.

У даний момент продюсери розглядають кілька варіантів сценаріїв продовження хітів Сталлоне "Перша кров" і "Роккі". У зв"язку з тим, що студії Nu Image і Millennium, які займаються виробництвом "Рембо", уклали тимчасову угоду з Гільдією голлівудських сценаристів, сценарій нового фільму буде готовий до осені, після чого почнуться зйомки.

Ще кілька років тому багато хто сумнівався у можливості такого гучного повернення Сталлоне на великий екран. Картина "Діти шпигунів 3D: Гра закінчена" (2003 рік), в якій актор зіграв одну з головних ролей, провалилася у прокаті. А 2004 року вийшло не особливо вдале боксерське реаліті-шоу "Претендент", де Сталлоне був ведучим.

Проте 2006 року актор написав сценарій і зняв фільм "Рокі Бальбоа", в якому виконав головну роль. "Рокі-6" з"явився через 16 років після виходу останньої серії відомого бойовика. Релізу студії MGM з бюджетом в 24 млн доларів вдалося заробити 70 млн. Недавня прем"єра Lionsgate "Рембо-4" стартувала у прокаті з 18,2 млн касових зборів і заробила за 10 днів прокату 25 млн доларів.

Тим часом, стало відомо, що Рембо-4" заборонили у М"янмі, країні, де відбувається дія фільму. Як повідомив Сталлоне, картина є провокаційною по відношенню до політичного режиму держави. За його словами, продаж піратських дисків з фільмом, а також його прокат в кінотеатрах заборонені, а сім"ї акторів з М"янми, що брали участь у зйомках фільму, арештовані.

Деякі місцеві жителі розповідають, що вони все одно купують піратські  копії, не дивлячись на заборони. Рембо вже став у країні символом боротьби з режимом. "Жити без мети або померти в ім"я мети - це твій вибір", - цю цитату з фільму студенти М"янми використовують у своїх демонстраціях і сподіваються, що американські війська втрутяться в ситуацію в країні, відзначив Сталлоне, повідомляє ТОРnews

Зараз ви читаєте новину «Сильвестр Сталлоне зніматиме "Рембо-5" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі