понеділок, 07 грудня 2009 18:26

Сільська дівчина стала "Міс Україна- Всесвіт-2010" (ФОТО)
22

Фото: Фото: УНІАН
Переможниця конкурсу Ганна Пославська
Власниця конкурсу 'Міс Україна-Всесвіт' Олександра Ніколаєнко з чоловіком Філом Раффіном

5 грудня в Києві відбувся фінал конкурсу "Міс Україна-Всесвіт-2010". За титул "найкрасивішої" боролися 15 дівчат зі всієї України. У конкурсі перемогла учасниця N11 Ганна Пославська з Нової Каховки. Склад журі цього року був дуже зоряним. Серед чоловіків були російський боксер Микола Валуєв, американський фешн-фотограф Фаділь Беріша, французький дизайнер Ілан Делуї, американський дизайнер вечірніх суконь Шеррі Хілл, а також дружина футболіста Андрія Шевченка американська модель Крістен Пазік та англійська актриса Джоан Коллінз, відома своєю роллю в серіалі Династія. Головою журі традиційно була власниця конкурсу "Міс Україна-Всесвіт" Олександра Ніколаєнко.

Під час конкурсу інтерв"ю переможниця Ганна відповідала на питання актриси Джоан Коллінз. Про себе Пославська розповіла: "Я народилася в селі, мій дідусь був головою колгоспу. Мама працює медиком, а тато інженер". Сама ж переможниця конкурсу "Міс Україна-Всесвіт - 2010" в подарунок отримала не тільки інкрустовану діамантами корону, але і право представляти Україну на міжнародному конкурсі "Міс Всесвіт 2010", який відбудеться в травні наступного року.

Зараз ви читаєте новину «Сільська дівчина стала "Міс Україна- Всесвіт-2010" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі