понеділок, 22 вересня 2008 15:13

Сильні дощі підтопили Львівську й Одеську області

У результаті сильних дощів ґрунтові води підтопили городи й підвали будинків Львівщини. А в Одеській області ледь не підтопило житлові будинки й школи.

Як повідомили в прес-службі Міністерства надзвичайних ситуацій, у Львівській області в період 15-20 вересня через сильний дощ піднялися ґрунтові води, у результаті чого відбулося підтоплення підвальних приміщень окремих приватних житлових будинків. Зокрема, постраждали села Ралівка й Мистковичі Самбірського району. У селі Бережниця (Самбірский район) ушкоджена автодорога, без автомобільного повідомлення залишилися 6 будинків. У самому Самборі підтоплені 22 підвальні приміщення приватних житлових будинків. У місті Борислав підтоплені 18 підвальних приміщень приватних житлових будинків.

Також постраждали м. Хирів Старосамбірського району, с. Дубровиця Яворівського району, де через несвоєчасне очищення стічних каналів відбулося підтоплення 5 приватних присадибних ділянок. Після проведення розчищення каналів, вода із присадибних ділянок зійшла. На місцях працюють опергрупи Головного облуправління МНС.

В Одеській області в місті Біляївка, у результаті сильного дощу виникла загроза підтоплення двоповерхового 12-квартирного житлового будинку. Силами одного відділення МНС воду було відкачано.

У селищі Овідіополь Одеської області, на вулиці Т.Шевченка, 148, через сильний дощ підтопило напівпідвальне приміщення школи N1. На місце оперативно прибув рятувальний підрозділ МНС, що відкачав воду.

А в селищі Затока Білгород-Дністровського району, на вулиці Приморської ледь не підтопило житлові будинки на вулицях Приморській, 90 і 92, а також на Лиманській, 37. Рятувальники МНС, які оперативно прибули на місце, відвели й відкачали воду.

Нагадаємо, у результаті сильних зливових дощів на заході країни в третій декаді липня, виявилися затопленими сотні населених пунктів у шести областях України. У результаті повені загинуло кілька десятків жителів, повідомляє Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Сильні дощі підтопили Львівську й Одеську області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі