пʼятниця, 15 лютого 2008 08:39

Схуднути можна за обідню перерву

Ні для кого не секрет, що більшість жінок мріють схуднути. Дані різних опитувань коливаються від 55 до 70 відсотків. Мати струнку фігуру мріє багато хто.

І не можна сказати, щоб жінки нічого не робили. Проте більшість на практиці переконується в слабкій ефективності дієт. До того ж дієти мають "ефект рикошету", тобто після закінчення вага повертається або збільшується. Від занять в тренажерному залі вага зменшується повільно, та і чи у багатьох вистачає на це сили волі?

До останнього часу найшвидшим і радикальнішим методом позбавлення від зайвих жирових відкладень була ліпосакція. Багато хто до цих пір думає, що це єдиний метод виправити фігуру "швидко, серйозно і надовго". Але це, практично, вже вчорашній день.

Передові клініки естетичної медицини успішно упроваджують швидший і безпечніший метод - ліпотерапію. І від зайвих складок жиру тепер можна позбавитися за допомогою уколів. Пацієнтові вводяться туди, де це необхідно, спеціальні жиророзчинних коктейлі. Диво-коктейль вводиться безпосередньо в області, що заздалегідь обмовляються пацієнтом на консультації з лікарем, - подвійне підборіддя, живіт, стегна, спина, внутрішня поверхня колін, нижня частина сідниць. Таким чином, практично моделюється нова фігура. Чи не про це мріє кожна жінка?

Виникає законне питання: а як розщеплені за допомогою уколів жири покидають організм? Продукти розщеплювання жиру взаємодіють з жовчними солями, утворюючи міцелу - емульсію, яка є формою, в якій жир метаболізується найефективніше. У вигляді міцели вони з"єднуються з "хорошим" холестерином, транспортуються в печінку і метаболізуються шляхом окислення. Все це невідчутно і абсолютно безпечно. Більш того, введення жиророзчинних коктейлів сприяє поліпшенню стану шкіри.

Деякі пацієнти вже випробували ліпотерапію в буквальному розумінні в обідню перерву. Адже вся процедура займає 15-20 хвилин і є нічим іншим, як серією уколів під шкіру дуже тонкою голкою, і на невелику глибину.

Отже, у методі ліпотерапії немало переваг - швидкість застосування і отримання результатів, безболісність, можливість позбавитися від жиру місцями, там, де він більше всього заважає, позитивний вплив на стан шкіри. Той, хто ледачий і не байдужий до себе, обов"язково рано чи пізно задумається про таке прицільне вирішення "нависаючої" проблеми. Але чим раніше - тим, звичайно, краще, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Схуднути можна за обідню перерву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі