середа, 27 лютого 2008 18:43

Северодонецку відключають газ і тепло

Через значну заборгованість перед ДК "Газ України" за спожитий протягом опалювального сезону 2007-2008 років природний газ обмежено газопостачання Північнодонецької ТЕЦ (Луганська область).

Про це повідомили в прес-службі ДК "Газ України".

У повідомленні наголошується, що за період з 1 жовтня 2007 року вказане підприємство заборговувало ДК "Газ України" понад 26,7 мільйонів гривень (рівень розрахунків - 42%).

У виконання доручень НАК "Нафтогаз Україні" і ДК "Газ України" співробітники ОАО "Луганськгаз" обмежили постачання природного газу Північнодонецькій ТЕЦ. Добове споживання природного газу Північнодонецької ТЕЦ скорочене більш ніж удвічі, до мінімально допустимого технологічного рівня.

У повідомленні підкреслюється, що загальна заборгованість підприємств комунальної теплоенергетики перед ДК "Газ України" за спожитий протягом опалювального сезону 2007-2008 років (з 1 жовтня 2007 року) природний газ складає 2,152 мільярда гривень, а рівень розрахунків - 55%.

ДК "Газ України" і далі вимагатиме від керівників підприємств ТКЕ здійснення повних і своєчасних розрахунків за спожите паливо. У разі подальшого збільшення боргів постачання газу підприємствам ТКЕ будуть обмежені відповідно до рівня розрахунків.

Відповідно до вимог ухвали Кабінету міністрів від 27 грудня 2001 року номер 1729, забезпечення споживачів природним газом здійснюється за умови стовідсоткових розрахунків, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Северодонецку відключають газ і тепло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі