субота, 04 серпня 2007 18:21

Шевченко: "Проффесор" Янукович обзавівся модним суфлером"

Партія регіонів України традиційно провела найдорожчий з-поміж усіх партійний з"їзд, але його формат створює відчуття, що команда Віктор Януковича залишається пострадянською. Так прокоментував сьогоднішній Х з"їзд ПР голова Комітету з питань свободи слова та інформації у Верховній Раді 5 скликання, член фракції БЮТ Андрій Шевченко.

Як повідомила прес-служба БЮТ, колишній шеф-редактор "5-го каналу" відзначив помпезність урочистостей, організованих Партією регіонів у суботу в Києві в палаці "Україна" та Палаці спорту.

"Фішкою" з"їзду Партії регіонів Шевченко називає суфлер, яким користувався Янукович під час своїх виступів: він читав з двох напівпрозорих екранів, встановлених обабіч трибуни.

"З повагою ставлюся до нових технологій, при цьому сам факт, що Віктор Янукович виявився єдиним з "регіоналів", хто не зміг виступити без підказки, є досить красномовним", - сказав Шевченко, пояснивши, що такими суфлерами часто користуються американські політтехнологи.

"Головна новина для країни – "проффесор" Янукович обзавівся модним суфлером", - зазначив Шевченко.

Раніше українські мас-медіа повідомляли, що Партія регіонів у виборчій кампанії користується послугами американських технологів на чолі з Полом Манафортом.

На думку Шевченко, феєрверки, музика та пишні декорації на з"їзді регіоналів "не змогли позбавити відчуття сірого пафосу компартійних з"їздів".

"Політбюро на сцені, нудьга в залі – все це нагадувало з"їзди старої КПРС або кучмівської "ЄДИ", - підсумував Шевченко.

Голова Комітету з питань свободи слова та інформації відзначив також, що у нього є запитання щодо розлогої трансляції з"їзду українськими телеканалами, зокрема, державними. Він наголосив, що в ефірі "Першого національного" трансляція презентації виборчої десятки Партії регіонів відбулася замість заявленого у програмі економічного журналу "Перехрестя". УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко: "Проффесор" Янукович обзавівся модним суфлером"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі